Single Origin – Brazil

Single Origin Brazil

Χώρα: Brazil
Περιοχή: Minas Gerais
Περίοδος συγκομιδής: From April to October
Μέθοδος επεξεργασίας: Pulped natural
Ποικιλία: Catucai
Υψόμετρο: 950-1.200m asl
Χαρακτηριστικά: Well structured and balanced with caramel sweetness, bright cherry acidity and dark chocolate, raisins and honey.

Χώρα: Brazil
Περιοχή: Minas Gerais
Περίοδος συγκομιδής: From April to October
Μέθοδος επεξεργασίας: Pulped natural
Ποικιλία: Catucai
Υψόμετρο: 950-1.200m asl
Χαρακτηριστικά: Well structured and balanced with caramel sweetness, bright cherry acidity and dark chocolate, raisins and honey.

CREMOSO-GREY
Empty section. Edit page to add content here.
Empty section. Edit page to add content here.
Print Friendly

Recipe Rating

  • (0 /5)
  • (0 Rating)

About Chef