Επιπλέον Υπηρεσίες

Συνεχώς προσπαθούμε να προσφέρουμε στους συνεργάτες μας όχι μόνο εξαιρετικά ποιοτικά προϊόντα αλλά διορατικότητα και το κάτι παραπάνω. Για αυτό τον λόγο δημιουργήσαμε μια σειρά από νέες υπηρεσίες σε θέματα marketing και γραφιστικά.

Marketing

Η ομάδα μάρκετινγκ μας, εργάζεται για την παρακολούθηση της εγχώριας και διεθνής αγοράς για να μας κρατά ενήμερους για τις νέες τάσεις. Παρακολουθεί τις εξελίξεις των προϊόντων για να προβλέψει τι είναι αυτό που θα συμβεί στο χώρο μας τους επόμενους μήνες / χρόνια. Οι πελάτες μας έχουν πλήρη πρόσβαση σε ό,τι κάνουμε, τι ξέρουμε και ποια θα είναι τα επόμενα βήματα της βιομηχανίας του καφέ.

Γραφιστικά & Event

Δεν καθόμαστε ποτέ εφησυχασμένοι. Συνεχώς αναζητούμε τρόπους να πάμε μαζί με τους συνεργάτες μας στο επόμενο επίπεδο. Έχουμε ένα ταλαντούχο δίκτυο από γραφίστες, και επαγγελματίες Δημοσίων Σχέσεων , οι οποίοι συνεχώς αναζητούν νέες τάσεις και ιδέες για την βελτίωση της εικόνας και των υπηρεσιών  που προσφέρουμε στον τελικό καταναλωτή.  Αυτό σημαίνει ότι έχουμε τον κορμό για να μπορέσουμε να δώσουμε στους συνεργάτες μας την γνώση αλλά και την υλικοτεχνική υποστήριξη έτσι ώστε να αυξήσουμε τις πωλήσεις.

velos
Print Friendly, PDF & Email