Single Origin – Nicaragua

Χώρα: Nicaragua
Περιοχή: Nueva Segovia
Περίοδος συγκομιδής: From October to March
Μέθοδος επεξεργασίας: Fully washed
Ποικιλία: Caturra
Υψόμετρο: 1.300m asl
Χαρακτηριστικά: Sweet citrus like acidity reminiscent of tangerines. Well defined fresh walnut aroma in the aftertaste.

Single Origin – Costa Rica

Χώρα: Costa Rica
Περιοχή: San Marcos & San Pablo of Tarrazu
Περίοδος συγκομιδής: From October to March
Μέθοδος επεξεργασίας: Washed, Drum drying
Ποικιλία: Caturra & Catuai
Υψόμετρο: 1.200-2.000m asl
Χαρακτηριστικά: Deep aroma, rich flavour, medium-high body, vibrant and lemony acidity with smooth finish.

Single Origin – Ethiopia Yirgacheffe

Χώρα: Ethiopia
Περιοχή: Yirgacheffe Town
Περίοδος συγκομιδής: From October to April
Μέθοδος επεξεργασίας: Fully washed
Ποικιλία: Heirloom
Υψόμετρο: 1.800-2.000m asl
Χαρακτηριστικά: Smooth sweet profile and character with excellent aroma having undertones of Jasmine.

Single Origin – Ethiopia Sidamo 

Χώρα: Ethiopia
Περιοχή: Benssa borders of the mountain of Bale, Sidamo
Περίοδος συγκομιδής: From October to April
Μέθοδος επεξεργασίας: Fully washed
Ποικιλία: Heirloom
Υψόμετρο: 1.800-2.000m asl
Χαρακτηριστικά: Aromatic black tea, good acidity, bright character, sweet and spicy.

Single Origin – Guatemala

Χώρα: Guatemala
Περιοχή: San Miguel Pochuta Chimaltenango
Περίοδος συγκομιδής: From October to March
Μέθοδος επεξεργασίας: Traditional wet mill and dry  mill process
Ποικιλία: Bourdon, Τypica, Mundo Novo, Maragogype
Υψόμετρο: 1.200-1.600m asl
Χαρακτηριστικά: Consistent cup, chocolate, sweet vanilla aroma, slight citrus tones and a smooth body with a floral finish.

Single Origin – Brazil

Χώρα: Brazil
Περιοχή: Minas Gerais
Περίοδος συγκομιδής: From April to October
Μέθοδος επεξεργασίας: Pulped natural
Ποικιλία: Catucai
Υψόμετρο: 950-1.200m asl
Χαρακτηριστικά: Well structured and balanced with caramel sweetness, bright cherry acidity and dark chocolate, raisins and honey.

Single Origin – Rwanda

Χώρα: Rwanda
Περιοχή: Between Butare and Cyangugu
Περίοδος συγκομιδής: From April to September
Μέθοδος επεξεργασίας: Fully washed and sun-dried on African raised beds.
Ποικιλία: Red Bourbon
Υψόμετρο: 1.935m asl
Χαρακτηριστικά: Heavy bodied with notes of walnut, cocoa powder, brown sugar and a tangarine and sour cherry finish.

Single Origin – Jamaica Blue Mountain

Χώρα: Jamaica
Περιοχή: Blue Mountain
Περίοδος συγκομιδής: From February-March to June
Μέθοδος επεξεργασίας: Wet processed
Ποικιλία: Jamaica Blue Mountain
Υψόμετρο: 1.700m asl
Χαρακτηριστικά: Smooth and mild taste, bright and vibrand, smooth acidity, clean taste virtually no bitterness, aroma with floral notes, sweet herbal and nutty overnotes

Print Friendly