Η Κλασική Σοκολάτα Ρόφημα, φτιαγμένη με νιφάδες σοκολάτας, ξεχωρίζει από τη γεμάτη αυθεντική γεύση της. Τονωτική, για εκείνους που μένουν πιστοί στο μοναδικό άρωμα και στη γνήσια φυσική γεύση του αγαπημένου τους ροφήματος.


Ρόφημα Σοκολάτας με Γεύση Φράουλας

Ο συνδυασμός της ποιοτικής Σοκολάτας και της Φράουλας ξυπνάει μοναδικές αισθήσεις. Μια κούπα με ζεστή Σοκολάτα ρόφημα και κομμάτια μυρωδικής φράουλας είναι σίγουρο πως θα σας ταξιδέψει…

Ρόφημα Σοκολάτας με Γεύση Πραλίνας

Σοκολάτα με κομμάτια Φουντουκιού! Ένα ρόφημα που σας δίνει μια νότα κομψότητας, ενώ ταυτόχρονα σε κάθε γουλιά, μαζί με το άρωμα της γνήσιας σοκολάτας νιώθετε τη μεστή, ξεχωριστή γεύση του φουντουκιού.

 


 

Ρόφημα Σοκολάτας με Γεύση Καραμέλας

Καραμέλα και Σοκολάτα μαζί! Ένας συνδυασμός τόσο υπέροχα μοναδικός! Με κομμάτια καραμέλας η σοκολατένια γεύση, πιο πλούσια από ποτέ, θα σας συνεπάρει. Ένα ρόφημα ιδανικό για οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

 

KORNIZAKI ORANGE DELCIOC

Ρόφημα Σοκολάτας με Γεύση Πορτοκάλι 

Η σοκολάτα σε άλλη… διάσταση αν συνδυαστεί με τα μοναδικά αρώματα που κρύβει το πορτοκάλι! Μια κούπα βελούδινη σοκολάτα-πορτοκάλι, για κάθε στιγμή της ημέρας, σε γεμίζει ευεξία, χαρίζοντάς σου ταυτόχρονα μοναδική απόλαυση.

Ρόφημα Σοκολάτας Χωρίς Ζάχαρη

 Να απολαμβάνεις το αγαπημένο σου ρόφημα χωρίς ενοχές; Κι όμως γίνεται! Η σοκολάτα χωρίς ζάχαρη έχει φτιαχτεί ειδικά για σένα, ώστε με ελάχιστες θερμίδες να μπορείς να… ταξιδεύεις, διατηρώντας τη σιλουέτα σου χωρίς να χάνεις τίποτα από τη μοναδική γεύση…

KORNIZAKI SOKOLATA NO SUGAR
KORNIZAKI WHITE DELCIOC

Λευκή Σοκολάτα Ρόφημα 

Πλούσια λευκή σοκολάτα ιδανική για όλες τις ώρες της ημέρας.

Print Friendly, PDF & Email