Η Στρατηγική μας

Ακούμε

Στην Delmocca ακούμε πολύ προσεκτικά και κατανοούμε τις ανάγκες της επιχείρησης σας και τις προκλήσεις τις όποιες αντιμετωπίζετε σε ένα τόσο ανταγωνιστικό περιβάλλον. Στόχος μας είναι να μπορέσουμε να σας προσφέρουμε λύσεις και καινοτόμες ιδέες έτσι ώστε να διαφοροποιηθείτε από τον ανταγωνισμό σας και να είσαστε πάντα ένα βήμα μπροστά. Όλη η γνώση και εμπειρία μας είναι πάντα διαθέσιμη στους συνεργάτες μας για να μπορέσουμε μαζί να πετύχουμε τους κοινούς μας στόχους.

Σχεδιάζουμε

Σχεδιάζουμε προϊόντα και υπηρεσίες ούτως ώστε να παρέχουμε ανώτερης ποιότητας λύσεις. Αυτό το επιτυγχάνουμε με την απόλυτη εξειδίκευση του ανθρώπινου δυναμικού της Delmocca.

Παραδίδουμε

Πάντα μιλάμε με τον συνεργάτη μας και ετοιμάζουμε μαζί την πρόταση συνεργασίας. Δεν μένουμε μόνο στο να πουλάμε καλό καφέ. Στόχος μας είναι να σας  λύσουμε τα χέρια από την τοποθέτηση της μηχανής και του μύλου, την σήμανση (Branding) στο κατάστημα σας, στις γραφίστικες και δημιουργικές  λύσεις, στην εκπαίδευση του προσωπικού σε θέματα καφέ (Authorized SCAE Trainer), μέχρι την προώθηση της επιχείρηση σας.

Και … Συνεχίζουμε

Με την ολοκλήρωση της συμφωνίας η δουλειά μας δεν σταματά. Τότε αρχίζει στην ουσία. Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε πάντα με τον συνεργάτη μας για να μπορούμε να του παρέχουμε τεχνογνωσία, λύσεις και να είναι πάντα ενήμερος με τις τελευταίες εξελίξεις στα θέματα του καφέ. Ποιοτικός έλεγχος και συντήρηση μηχανών σε τέτοιο σημείο ώστε ο καφές στην επιχείρηση σας να ρέει πάντα.

velos

Print Friendly, PDF & Email